Ένα τέλειο γλυκαντικό για όλες τις περιπτώσεις

Το νέο γλυκαντικό Sucralose με φυσικό άρωμα ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο

Γλυκαντικό παρασκευασμένο με σουκραλόζη, ένα πρόσθετο από ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, το οποίο επιτρέπει την αντικατάσταση της ραφιναρισμένης ζάχαρης με γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων, χωρίς να θυσιάζεται η φυσική γεύση.

Η σουκραλόζη δεν εξομοιώνεται με υδατάνθρακες καθώς περνά μέσα από το σώμα, είναι περίπου 600 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, μια μικρή δόση 0,6 gr, έχει τη γλυκαντική ισχύ ισοδύναμη με δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και η γλυκαντική ισχύς είναι από 1 προς 10,  για αυτό 100 γραμμάρια Dulcilight Sucralose γλυκαίνει το ισοδύναμο με 1 kg ζάχαρης.

Τα γλυκαντικά Dulcilight έχουν ενισχυθεί, με δύο φυσικά στοιχεία, το Magnesium και το Guar Vegetable Fiber.

Το μαγνήσιο είναι ενεργοποιητής της άμυνας του σώματός μας και ενεργεί επίσης ως φυσικός επιταχυντής του μεταβολισμου οπως και στη διαδικασία ενίσχυσης της ζωτικότητας.

Το Guar Vegetable Fiber ενθυλακώνει σάκχαρα και υδατάνθρακες καθώς περνούν από τα έντερα, καθιστώντας δύσκολη την απορρόφησή τους και μειώνοντας την αύξηση του γλυκαιμικού δείκτη, παρέχει επίσης μια αίσθηση κορεσμού και βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Το Dulcilight Sucralose, γίνεται μια γλυκιά και υγιεινή εναλλακτική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια για την παρασκευή προϊόντων διατροφής χαμηλών θερμίδων, και το πιο σημαντικό, είναι κατάλληλο για μαγείρεμα , ψήσιμο και ροφηματα.

Το μόνο γλυκαντικό του είδους του

  • 100% φυσικό αυτοδιαλυτό κοκκοποιημένο γλυκαντικό. Κατάλληλο για μαγείρεμα, ψήσιμο ή οποιοδήποτε είδος προετοιμασίας. 10 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη.
  • Γλυκαντικό φτιαγμένο μόνο με φυσικές διεργασίες και premium συστατικά.
    ΧΩΡΙΣ ASPARTAME ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΝΗ!
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗ GMO (μη γενετικά τροποποιημένο) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαβητικούς, χορτοφάγους και vegan με λιγότερες από 2 θερμίδες ανά φακελάκι.
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ GUAR που μειώνει την απορρόφηση λίπους και γλυκόζης, ευνοεί την εντερική διέλευση, παρέχοντας αίσθηση κορεσμού και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, βελτιώνει την οστική πυκνότητα και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κόπωση, ενισχύει τη φυσική απόδοση, μειώνει το άγχος και το στρες.