Το premium προϊόν μας

Το νέο γλυκαντικό καστανή με απίστευτη γλυκιά γεύση από ζαχαροκάλαμο

Το Dulcilight Καστανή, είναι ένα γλυκαντικό Premium, λόγω των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του, που δημιουργείται μέσω μιας καινοτόμου διαδικασίας, η οποία επιτρέπει την απομάκρυνση των υδατανθράκων, και ενδυναμωνει τη συγκέντρωση της ζάχαρης ολικής αλέσεως, διατηρώντας τις φυσικές της αξίες και οφέλη, αλλά χωρίς θερμίδες.

Η φυσική της γεύση ευχαριστεί τους πιο έμπειρους ουρανίσκους και το καραμελωμένο άρωμά της ενισχύει κάθε φαγητό ή ρόφημα, στο οποίο προστίθεται ως υποκατάστατο της μαύρης ζάχαρης ή της Panela.

Είναι περίπου 600 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη, μια μικρή δόση 0,6 gr, έχει την ισοδύναμη γλυκαντική ισχύ με δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης και η γλυκαντική ισχύς είναι  1 προς 10, για αυτό τα 100 γραμμάρια γλυκαντικού Dulcilight Καστανή ειναι ισοδύναμα με 1 kg ζάχαρης.

Τα γλυκαντικά Dulcilight έχουν ενισχυθεί, με δύο φυσικά στοιχεία, το Magnesium και το Guar Vegetable Fiber.

Το μαγνήσιο είναι ενεργοποιητής της άμυνας του σώματός μας και ενεργεί επίσης ως φυσικός επιταχυντής του μεταβολισμου οπως και στη διαδικασία ενίσχυσης της ζωτικότητας.

Το Guar Vegetable Fiber ενθυλακώνει σάκχαρα και υδατάνθρακες καθώς περνούν από τα έντερα, καθιστώντας δύσκολη την απορρόφησή τους και μειώνοντας την αύξηση του γλυκαιμικού δείκτη, παρέχει επίσης μια αίσθηση κορεσμού και βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Το Dulcilight Moreno, έχει γίνει η εναλλακτική λύση για να απολαύσει όλη η οικογένεια μια γλυκιά και υγιεινή ζωή, χωρίς περιορισμούς θερμίδων στην προετοιμασία διατροφής ή γευμάτων και το πιο σημαντικό, είναι κατάλληλο για μαγείρεμα και ψήσιμο.

Το μόνο γλυκαντικό του είδους του

  • 100% φυσικό αυτοδιαλυτό κοκκοποιημένο γλυκαντικό. Κατάλληλο για μαγείρεμα, ψήσιμο ή οποιοδήποτε είδος προετοιμασίας. 10 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη.
  • Γλυκαντικό φτιαγμένο μόνο με φυσικές διεργασίες και premium συστατικά.
    ΧΩΡΙΣ ASPARTAME ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΝΗ!
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗ GMO (μη γενετικά τροποποιημένο) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαβητικούς, χορτοφάγους και vegan με λιγότερες από 2 θερμίδες ανά φακελάκι.
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ GUAR που μειώνει την απορρόφηση λίπους και γλυκόζης, ευνοεί την εντερική διέλευση, παρέχοντας αίσθηση κορεσμού και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, βελτιώνει την οστική πυκνότητα και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κόπωση, ενισχύει τη φυσική απόδοση, μειώνει το άγχος και το στρες.
Νέο προϊόν
Original price was: €4,35.Current price is: €3,50.