Η Μόνη Στέβια χωρίς Γλυκόριζα

Το νέο γλυκαντικό Stevia με διαφορετική γεύση

Το Dulcilight Stevia είναι ένα γλυκαντικό που παρασκευάζεται με φυσικό εκχύλισμα από το φυτό Stevia και συγκεκριμένα από τον υδατάνθρακα γλυκοζίτη stevia, που το ανθρώπινο σώμα δεν μεταβολίζει.

Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που μπορείτε να συμπεριλάβετε στα προγράμματα διατροφής απώλειας βάρους καθώς η γλυκαντική του δύναμη είναι χαμηλή σε θερμίδες. Η χαρακτηριστική πικρή επίγευση γλυκόριζας έχει ισορροπηθεί με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας οργανικό μελί από ζαχαροκάλαμο.

Η Stevia δεν εξομοιώνεται με υδατάνθρακες καθώς περνά μέσα από το σώμα.

Είναι περίπου 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη καθώς μια μικρή δόση 0,6 gr, έχει γλυκαντική ισχύ ισοδύναμη με δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη.

Η γλυκαντική ισχύς είναι από 1 προς 10,  για αυτό τα 100 γραμμάρια Dulcilight Stevia ισοδυναμούν με 1 kg ζάχαρης.

Τα γλυκαντικά Dulcilight έχουν ενισχυθεί, με δύο φυσικά συστατικά: το Magnesium και το Guar Vegetable Fiber.

Το μαγνήσιο είναι ενεργοποιητής της άμυνας του σώματός μας και ενεργεί επίσης ως φυσικός επιταχυντής του μεταβολισμού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ενέργειας και της ευεξίας.

Το Guar Vegetable Fiber ενθυλακώνει σάκχαρα και υδατάνθρακες καθώς περνούν από τα έντερα, καθιστώντας δύσκολη την απορρόφησή τους και μειώνοντας την αύξηση του γλυκαιμικού δείκτη. Παρέχει επίσης μια αίσθηση κορεσμού και βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Τώρα, οι λάτρεις της Stevia έχουν το Dulcilight Stevia, μια επιλογή Sweet and Healthy, η οποία τους επιτρέπει να απολαμβάνουν οποιοδήποτε επιδόρπιο ή φαγητό χωρίς να θυσιάζουν τη φυσική γεύση και με μειωμένη πρόσληψη θερμίδων.

Το μόνο γλυκαντικό του είδους του

  • Γλυκαντικό με Stevia σε ατομικά φακελάκια σε κρυσταλλική μορφή που διαλύεται εύκολα σε ζεστό και κρύο.
  • Κατάλληλο για διαβητικούς, χορτοφάγους, vegan, χωρίς θερμίδες, με φυσική γεύση και πιστοποιημένο ως Μη Γενετικά Τροποποιημένο προϊόν (non GMO).
  • Με εκχύλισμα καθαρού φύλλου stevia 98%, οικολογικό και ενισχυμένο με μαγνήσιο και φυτικές ίνες.
  • Η Stevia συνιστάται για χρήση στην επεξεργασία βιολογικών προϊόντων, μαγειρικής, επιδορπίων και ροφημάτων. Απολαύστε την φυσική της γεύση  ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!
  • Γλυκαντικό Κατασκευασμένο στην Ισπανία με πιστοποιημένα συστατικά, φυσική και οικολογική διαδικασία.

 Ζήστε υγιεινά την ζωή σας!

Νέο προϊόν
Original price was: €10,70.Current price is: €7,50.
Νέο προϊόν
Original price was: €4,35.Current price is: €3,50.